Absoluta favoriter

Ni vet de här butikerna med hundratals olika sorters blandgodis? Precis så är det med slotmaskiner på nätet med. Man kan blanda ihop en rejäl godispåse med slots i alla olika smaker. Det finns något för alla och det bästa är att man inte behöver ta det man inte tycker om. Är man väldigt fäst vid slotmaskiner, ska man välja ett casino med ett stort utbud, så man är säker på att hitta flera av favoriterna i sortimentet.

South Park

Den populära tv-serien South Park är en av NetEnts  bästa produktioner. Den är full av roliga funktioner, som wilds och sticky wilds, free spins och bonusspel och det är just bonusspelen, som gör spelet så underhållande. Det finns fyra olika bonusspel. En för varje karaktär i South Park. Två av dem ger free spins och vinsten består av pengar eller fler free spins. De två andra är individuella spel där man kan vinna pengar. I Kennys bonusspel, ska man leda Kenny längs en väg, men det gäller att ta rätt väg om man vill vinna pengar. I Cartmans bonusspel letar man efter vinster i buskarna, men man får akta sig för polisen, som ligger och lurar bakom en del buskar. South Park är helt klart favoriten just nu och du kan få mer info om det här.

Secret of Atlantis

Det här spelet för mig tillbaka till skolan och en uppsats som jag skrev om Atlantis. Klart att spelet blev en klar favorit. Atlantis är ett snyggt spel med bra grafik, även detta från NetEnt. Spelplanen består av fem hjul, varav de tre i mitten kan snurra separat och generera mer vinster. Vinstlinjerna går från både höger och vänster. Wild-symbolen täcker hela hjulet, vilket även det ökar vinstchanserna. Det finns en re-spin-funktion i form av en symbol som täcker alla tre mitthjulen. När detta inträffar startar re-spin-funktionen. Atlantis är ett behagligt och avkopplande spel med höga vinstchanser