En titt på slot spelet ”Hall Of Gods”

Att vissa spelautomater gillas mer än andra är inte så konstigt,  vi kommer att i denna artikel ta en titt på slot spelet ”Hall Of Gods” som den gigantiska spelleverantören NetEnt levererade för ett par år sedan. 2017 så har spelet fått sig en genomgång och även blivit kompatibelt för mobiler. Temat för Hall Of Gods är den nordiska asatron och är en klassisk spelautomat med 5 hjul och 3 rader. Som hos de flesta spelautomater så väljer du vilket myntvärde du vill spela för och vilken nivå. Antingen så väljer du att manuellt snurra på hjulen eller välj automatspel.

Symboler

Du hittar symboler som Oden och Tor, men också Freja, Loke och Idun. Även Ringen, hammaren, stjärnan, yxas och kistan dyker upp på de spelhjul som finns. Även bonussymboler som Wilds och scatter finns i spelet. Wildsymbolerna ersätter allt förutom scatter eller annan bonussymbol, hamnar Wilds på hjulen 2 till 4 så gäller wilds på de totala hjul i spelet. Scatters innebär att du får free spins utifrån ett schema, skulle tre scatters dyka upp får du 10 free spins, får du 4 scatters så ger det dig 15 free spins och slutligen 5 scatters ger dig hela 20 free spins

Spelet som sådant

Det är ett roligt men också spännande spel att spela och de förväntningar man kan ha av en spelautomat infrias. Det är fullproppat med många bra funktioner och NetEnt har gjort ett mycket bra spel och även en mycket bra uppgradering, med bra jackpotts så kommer du garanterat att uppskatta detta spel.

Jackpottspel

Förutom Hall of Gods så finns det många andra roliga spel som du bör testa. För att läsa om dessa spel så klicka dig vidare här för mer information om exempelvis Mega Moolah och klassiska Mega Fortune. Du få också lite mer information om Hall of Gods men också hur progressiva jackpottspel fungerar. Lycka till med alla dina spel och vi hoppas naturligtvis att du vinner stort.