Provspela några av marknadens bästa slots från NetEnt

Spelutvecklaren NetEntertainment har under de senaste åren levererat ett stort utbud av spännande videoslots och ligger bakom storfavoriter som Gonzos Quest och Starburst och många fler, varav några nämns nedan.Vill du hitta mer information om slots finns det åtskilliga sidor på nätet som specialiserat sig på att samla in och recensera såväl enskilda slots som hela casinosajter. Har du riktig tur kan dessa sidor till och med hjälpa dig att få chansen att testa dessa slots, helt utan kostnad.

Warlords – Crystals of Power

Warlords är ett av NetEntertainments allra senaste projekt och är, enligt de flesta bedömare, en slot som lagt en hög nivå för eventuella efterföljare. Spelet har ett fantasytema där både ljud och bild samverkar i en fantastisk helhet. Enligt bakgrundshistorien finns det bara tre härskare kvar i världen och dessa tre utkämpar nu ett sista slag över fem hjul med 3 rader och totalt 30 vinstlinjer. Spelets RTP-värde är högt, hela 96,98 % vilket ger riktigt bra vinstchanser.

Steam Tower

Steam Tower är en äldre slot som lanserades i början av 2015, men som fortfarande håller måttet. Grafiken och musiken står sig fortfarande väl i konkurrensen trots att detta hunnit utvecklas en hel del sedan spelet lanserades. Spelets tema är något så unikt som den mycket speciella steampunk-stilen. Målet med själva spelet är att klättra uppför Steam Tower. RTP-värdet är otroligt högt – hela 97 % i vinstutdelning.

Wild, Wild West – The Great Train Heist

Wild Wild West är en slotmaskin med westerntema. Själva slotmaskinen har fem hjul och tre rader och har 10 fasta vinstlinjer. Detta i sig låter oväntat fantasilöst för att komma från ett företag som NetEntertainment men spelet har, förutom ett coolt tema, också fyra olika wild-funktioner och ett bonusläge. Precis som många andra slots från samma tillverkare är RTP-värdet högt, hela 96,7 %.